meni ahkerasti koiria kouluttaessa. Janne + spu Arppa, bu Topi, Niina + du Luca, dn Aino. Suvi + bu Milo, bu Into (lomalaisena) sekä Jukka + Siiri, Eija + Feikki, Allu. Reenattiin tottista, puruja ja jälkeä (Suvi+Milo). Koiria sekä ohjaajia saatiin huimasti eteenpäin, tämä tyytyväisyys näkyi kaikista ohjaajista.

Mukavaa oli kuulla, aiemmin vuoden aikana, pitämistä koulutusleireistä positiivista palautetta :)

Uskomattomia juttuja myöskin saatiin kuulla.

Ei voi kuin ihmetellä miksi jotkut ihmiset haluavat ja pystyvät pätemään vain valehtelemalla omista ansioistaan. Onko todellakin niin huono itsetunto, ja kuvitellaan ettei valheita kerrota eteenpäin. Ikävintä näissä valheissa on, että niitä viljellään myöskin aloittelevien ja innokkaiden harrastajien keskuudessa. Kuitenkaan ei näille uusille ko. tapauksessa anneta mitään oikeasti hyödyllistä tietoa.

Valitettavaa on myöskin se, ettei valehtelijat tajua kaivavansa itselleen syvää hautaa, kun todennäköisesti jossain vaiheessa joutuvat vastaamaan puheistaan.

Ei voi kuin ihmetellä. Itse olen vuosien mittaan oppinut, että puheistaan täytyy myös vastata. Mielipiteitä saa olla, mutta jos omaa menestystään ei voi muulla auttaa, kuin muiden selkään puukottamisella ja omia ansioitaan vääristelemällä, ollaan todella vaarallisen väärillä linjoilla. Vaikkei se ketään hyödytä, ei se myöskään lisää yhteistyötä alueella taikka harrastuspiirissä.