Meillä on vielä yksi semma tulossa, mutta sitten on vuosi pulkassa.

Tähän mennessä lähes kaikkiin tavoitteisiin päästiin. BH-kokeen läpäisi kaikki jotka osallistuivat, yhdeltä se siirtyi ensi vuodelle. Keväällä taitaa olla taasen useampi koirakko BH-kokeessakin

Feikin silmä on parantunut erinomaisesti, ja 7.11.09 starttasimme Espoossa kokeeseen. 13 kk tauon jälkeen. Koe sinänsä oli varsin "eksoottinen", keskiviikko illasta alkaen oli etelä-suomessa satanut lunta enemmän tai vähemmän. Ja lauantai aamu valkeni +3 asteisena, edellisen päivän vesi-/räntäsateen jälkeen.

Feikki ajoi aivan super hienon jäljen,olisin voinut jättää liinan pois kokonaan ja katsella vain taivaalle. 98 pistettä, 2 pistettä meni, kun Feikki hieman tökki esineitä. Koulutus juttu. Aivan super hienoa oli tepsutella koiran perässä.

Tottis ei sitten mennytkään ihan harjoitusten mukaan, 3 koirakkoa ja meidän arpa onnella ensin paikalla olo. Porukka kolasi lunta pois, paikalla olo alueelta ja hyppyesteiden ympäriltä. Sinänsä ei paljon lohduttanut, kun keskellä kenttää sai kahlata nilkkoja myöten vesi-sohjossa. Feikki teki erittäin hyvää seuraamista, liikkeestä istuminen sekä maahanmeno jäi seisomaan =puutteellinen, Hyppynoudossa koira olisi pitänyt istuttaa kuralätäkköön, ja kun koko aiempien suoritusten ajan Feikki ei istunut ilman ERITTÄIN kovia ja painostavia käskyjä, valitsin heitto paikan liian läheltä estettä. Feikki törmäsi esteeseen voimakkaasti eikä istunut luovutuksess = puutteellinen. Eteen menossa jälleen vanha vika, eli ei olla treenattu. Koira meni 10 askelta ja jäi tuijottamaan eteenpäin. Siellä kun ei näkynyt tyynyä miksi vaivautua = Puutteellinen. Näihin virheisiin nähden tottelevaisuudesta 70 pistettä, eli vielä saimme jatkaa.

Puruissa takana oli 3 varsin rankkaa päivää prässitreenejä.Ilman sen enempiä valmisteluja (hetsejä) koiran kanssa kentälle. Piilonkierrot erinomainen, piilolla pari hompparia ja meinas mennä hiljaiseksi, MUTTA EI PURRUT!!  siitä eteenpäin olikin varsin mukavaa ohjailla koiraa. Loppu saldo 91 pistettä viettiominaisuudet erinomainen.  VPG 3 !!! Tulosta lähdin hakemaan ja se saatiin.

Kiitos KAIKILLE treenikavereille tästä vuodesta. Tulokset kertoo ahkerasta harjoittelusta ja siitä panostuksesta, mitä ilman ei mikään onnistu. Jatketaan ensi kaudelle samoilla ajatukisilla. Tavoitteet on korkealla jokaisella!!