Ensimmäiseksi Flickan kanssa saatiin BH-koe läpi arvosanalla erittäinhyvä, jälkikoe tuli sitten kuitenkin  hieman äkkiä vastaan. Janalla säätöä -23 pistettä ja kun 1 välikeppi jäi oli esineruutuun kovat paineet. Flicka merkkasi 2 esinettä varmasti, mutta kun ei olleet tutut harjoitusesineet ei kokenut niitä tärkeiksi tuoda.

Seuraava koepaikka saatiin Kokkolaan 3 vkon päähän, mutta Flicka päätti aloittaa juoksun vkoa ennen :( eli alo koe siirtyi ensi keväälle.

Kun kerran oli koepaikka varma, niin eihän siitä hevillä luovuta, ei muuta kuin Siiri otettiin naftaliinista ja eläkepaperit hyllytettiin. Tasan vkon jana ja esineruutu treeneillä, vähän tottistakin tehtiin, saavutettiin tulos 195 + 87 = 282 JK1 ja päivän paras tulos.

Jukka oli luvannut, jos saan Siirin kulkemaan JK1 verran, hän menee sitten seuraavaan kokeeseen AVO-luokkaan, paikka saatiin Kaustiselle ja kokeiden väli 3 vkoa. Eniten työtä tuotti ohjaajan saaminen uuteen muottiin, esineruudun ja janalähetyksen osalta, jälki kulkee kuin juna raiteilla. Tulos 180 (Jukka oli tiputtanut välikepin) + 95 (lisäkäsky eteenlähetyksen maahanmenossa) 275 JK2.

Eli ensi keväänä "iso" urakka saada 3 x JK3 koularia (yksi pitää olla 270 lopputuloksella) jotta päästään SM-kisoihin. Työjako Eija hoitaa maaston ja Jukka tottiksen.

Jukka on valmistautunut Feikin kanssa IPO rotumestaruuskisoihin, mikäli parin homma alkaa kulkea (Feikki ei ota Jukkaa tosissaan jäljellä) eikähän nuo nähdä ensivuonna arvokisoissa. Ja näin ollen minä hoidan SM-kisoissa niin maaston kuin tottiksen.

Körmy - pappa laitettiin ikiuneen, vähän myöhemmin kuulin että Hartsakin oli päässyt hopea-pilvelle.  Luopuminen on raskasta, mutta se on hyväksyttävä kun näiden karvakasojen kanssa ollaan tekemisissä.

Mustin kanssa on jäljellä päästy huomasti eteenpäin, suorat ja kulmat kulkee suuntaan jos toiseenkin  Tottiksen kanssa painitaan välillä enemmän välillä kulkee kuin tanssi. Rekku on super jälkikoira, mutta muiden "ongelmiensa" takia sen 1.-laji tulee olemaan metsäjälki.

17.10.10 klo 12 alkaen Kolalla peltojälkikoulutusta max. 10 koirakkoa, 20,-/osallistuja. Ilmoittautumiset Eijalla