On taas tullut tehtyä.

Torstaina aamupvällä tuli porukkaa treenaamaan puruja. Varsin mielenkiintoisia harjoituksia olikin. Iltapvällä Jukan kanssa pakattiin Allu, Feikki, Siiri ja Lyyra autoon suuntana SPL Merenkurkun treenit Vaasassa. Siellä tottisteltiin, olen varsin tyytyväinen poikien tottelevaisuuden tasoon, huomioiden sen virheen että lähes AINA on menty tekemään puruja vieraalle kentälle. Ei tottista.

Puruissa Allu ja Feikki esittivät sen mitä nyt on työstettykin, ohjaaja kun ei ahnehtisi. Kiitos Nalle moltsaamisesta.

Jukka teki Lyyralle lähinnä leikkimistä ja hieman patoamista. Ei puruja. Siirin tottiksessa pääsi kouluttamaan, siis vaatimaan tarkempaa kuuliaisuutta. Ja puru harjoitukset onnistuivat koulutuksellisesti paremmin kuin hyvin.

Perjantai-iltana Janne tuli taasen vkln viettoon. Pojat puuhastelivat 2,5 pvän aikana, 3 uutta tarhaa, navetan oven eteen ulkokatoksen sekä valoivat parin sisähäkin lattioita.

Pikkumustien kanssa käytiin lauantaina Nikulan raviradalla Rompepäivillä. Penneleitä ei ahdistanut, kuin se ettei saanut kulkea vapaana. Hittolainen oli reippaita pentuja, harmittaa kun ei tullut videoitua. Sisätiloissakin oli niin ahdasta ettei eteensä tahtonut päästä. Ja pojat oli ku kotonaan.

Illemmalla päästiin harmaiden kanssa virastotalon käytäviä ja portaita kuljeksimaan. Tämäkin meni jokaiselta kuin vanhalta tekijältä, porukan tähti oli Piski mikä kulki irti vieraan ihmisen kanssa jokapaikkaan. Meillä on huippu reippaita penneleitä.

Sunnuntaina minä lähdin aamusta töihin, kotiuduin iltapäivällä ja lähdimmekin sitten jälkipellolle. Allu ja Feikki oli erittäinhyviä, erityisesti Feikin esine ilmaisu nopeus oli häkellyttää ohjaajankin.

1243574720_img-d41d8cd98f00b204e9800998e            Feikin tyylinäyte, namipala taisi löytyä.

1243574657_img-d41d8cd98f00b204e9800998e            Allun vietikästä jälkityöskentelyä. Tekniikka säilyy.

Cabyn Lilli esitti tarkkaa työskentelyä, ohjaajan tarttis antaa koiralle vähän työskentely tilaa = luottaa koiraan, eikä pelätä virhettä.

Siiri ajaa jälkeä superhienosti, on mahtava tunne, kun olemme löytäneet sille sopivan treenitavan ja koira vastaa tuolla työskentely varmuudella ja tasapainolla.

1243574691_img-d41d8cd98f00b204e9800998e            Siirin tyyliä jäljestykseen.

Ja niinkuin kuvista näkyy, meillä ei ole jäljestys olosuhteissa valittamista.

Jannen Topilla oli vaikeata jäljellä, voimakas sivutuuli aiheutti heti eka suoralla paljon tarkistuksia ja jälki oli PITKÄ. Mutta loppuun pääsivät, ja Topi teki töitä itsenäisesti kokoajan. Nyt tietää mitä pitää treenaa lisää.

Pojat oli aamupvällä tehneet kääpiöille ruudut, tässäkin noi pikkuiset osoittavat hienoja ominaisuuksia. Rekulle saa viedä työskentelyä jo eteenpäin.

Mahtava viikonloppu, KIITOS JANNE jälleen kaikesta avusta.