Elikäs Kokkolan toimipisteessä on varsin kiirettä pitänyt, vklna sai viettää aikaansa siellä. No onneksi se ei ole vapaaehtois toimintaa eli sieltä se tilitulee Klink Klink (raha). Tosin jouduin perumaan sunnuntaiksi kaavaillun Koiran kunto luentoon osallistumisen. Hieman pisti harmittamaan, mutta asiakkaat ei jää odottamaan mikäli tavarat ei valmistu sovitussa aikataulussa. Samoin jouduin perumaan yhden jälkikoulutuksen, mutta eiköhän tuon pysty paikkomaan myöhemminkin.

Vklna kuitenkin saatiin myymälä projektia taasen eteenpäin, ja nyt on tiedossa viimeiset hankinnat mitä pitää Kokkolasta ostaa. Maanantaina saadaan suurin osa tuotteista siirrettyä Kaustiselle, joten avajais päivä saa tulla Nauru ajallaan.

Asuinpaikassamme on se etu, ettei koiran treenin takia välttämättä tarvitse edes käynnistää autoa. Eli Feikille tehtiin aamulla aikaisin ja illalla myöhemmin, purutreenejä Jukan moltsatessa. Ja mikä parasta sunnuntai-illan treenit oli niin täydelliset, ettei ikinä ole ollut niin mahtavaa tunnetta harjoituksen jälkeen. Ja hyvä fiilis tuli jo harjoituksen aikana kun se yhteys koiran kanssa napsahti kohdalleen.

Ja näillä jatketaan. Kieli ulkona