Kokkolassa on ollut täysi hulina brode puolella, oikeesti olen ollut aivan tyhjä kun on päässyt lähtemään kotia.

Kaustisen päässä on sitten työllistänyt koiratarvike myymälän viimeistely, onneksi on ollut paljon auvuliaita ihmisiä laittamassa tavaroita paikoilleen ja muutenkin jeesimässä. Kiitos Caby, Tarja, Riikka, Jarmo, Marina teistä oli todella suuri apua viikon aikana.

Joo, yhdet synttäritkin oli ja meni, kakku oli hyvää ja seura vielä parempaa.

Koirien kanssa ei tällä viikolla ole mitään koulutuksellista ennättänyt tehdä, uittamista ja muuta lenkkeilyä (ai niin, sainhan maantaina fiilistellä ja esitellä Feikin aika sairaan hienoa seuraamista, kun kerroin mitä liimajalalla tarkoitan ja mitä sillä haetaan) - kun tietää mitä tekee harjoituksissa ja koiran kanssa on suhde kunnossa, vkon tauko oikeastaan tekee vain hyvää jatkoa ajatellen.

On niin harmillista, kun  paikalliset ohjaajat (ja heidän kouluttajansa) eivät vieläkään ole tajunneet mikä merkitys ohjaajan tekemisellä, ja keskittymisellä omaan tekemiseen, on. Tietenkin on sekin totta, ettei kaikista ohjaajista ja kouluttajista ole tekemään erinomaista yhteistyötä koiransa kanssa, mutta jos halua on niin aina voi kehittyä. Sitä halua on minussa ja vaadin sitä myös yhteistyö kumppaneilta. 22 vuotta takana koiraurheilua, enkä vieläkään ole valmis. Harva pystyy tätä KOSKAAN tunnustamaan, vaan aina syy on tyhmässä koirassa taikka muissa ympäristötekijöissä.

Tehdään hyviä harjoituksia, ja autetaan treenikavereita tekemään vielä paremmin. =)