Perjantaina tottisteltiin Arjan ja bn Flikan kanssa, hienoa onnistumista ja Arjalle muutamia koti "läksyjä" tottiksen eteenpäin viemiseksi. Jukka ja Lyyrakin korkkasivat nyt kunnolla tottistelut ja hyvin menikin. Lyyralla on viettiä sekä voimaa suorituksessa. Nautittavaa katsottavaa.

Lauantaina päivä alkoi ihan koirien hoidolla, sitten Feikki mukaan ja käytiin Jukan kanssa sauvakävelyllä. Mukavasti lenkki aukaisikin paikkoja. Caby ja Lilli, Tuula ja Winnie sekä Jani+ Mosku + Kara saapuivat tottistelemaan. 7 tuntia koiran koulutusta??!! Mutta antoisaa oli, Feikin kanssa tein 2 kierrosta. Ekalla koiran tila oli alusta asti mahtava ja pääsinkin hyvin vahvistamaan voimakkaista suorituksista. 2lla kierroksella haateen toikin aiemmin tehdyt purutreenit Winnielle sekä Moskulle. Mutta loppujen lopuksi jälleen voimakasta ja keskittynyttä tottelevaisuutta. NAM!!!

Jukka ja Lyyra tottisteli, Lyyra on mahtava keskittymisessään.

Kaikille tuli paljon lisää asiaa tottiksen rakentamisessa, jokaisen koirankon kohdalla 2ll kierroksella päästiin näkemään oppimista. Ihanaa kun saa opettaa näin vastaan ottavaisia ohjaajia.