ONNITTELUT VIELÄ KERRAN HELY JA KITI sekä NIINA JA AINO teitte varsin näyttävät tottelevaisuus suoritukset sunnuntain BH-kokeessa. Ansaitusti läpi!!!

Muistakaa jatkossakin tuomarin sanat, koirien koulutustaso on jo KORKEALLA TASOLLA, siitä ei pidä tinkiä.

Feikin kanssa käytiin Treella suojeluskunta kokeessa, jäljellä parannusta 95.

Tottiksessa teki kaikki liikkeet tosin paikalla olo koiran ohjaaja sääti piilolla, mikä aiheutti Fn siirtymisen tunnetiloissaan suojelunpuolelle 83.

Puruissa tuli sitten mahalasku rapakkoon, piilonkierroissa koira jo karkasi, mikä osaltaa vaikutti huonoon piilotyöskentelyyn ja lopulta F ns. paloi kiinni paossa. Olis edes tiputtanut vajaalle mutta koira vain syvensi otetta. Laiha lohtu kavereiden kannustus "Ainakin se puree"

Eikun eteenpäin, kokeita on vielä tulossa. Josko nyt ohjaajakin uskoisi, ettei tämä NORMAALI MALI tee mitään miellyttääkseen, vaan menee siitä mistä aita on matalin.

HMMMM!!! tästä tuleekin mieleen eräs mielenkiintoinen selittely keskustelu belgifoorumissa, kaikista ohjaajista ei vain ole kouluttamaan ja sitä kautta ylläpitämään koiran koulutustasoa. On niin helppo selittää kun koira on oppinut V*****LEMAAN yms. muuta INHIMILLISTÄMISTÄ. Enkä tosiaan tarkoita vain itseäni.

Tarttisko oikeesti katsoa peiliin ja tunnustaa ääneen, mitä itse on valmis tekemään (kehittämään itseään) jotta koiran saa toimimaan, iloisesti ja kuuliaisesti, kokeesta toiseen.