Sunnuntaina vielä tottistreenit Cabyn ja Lillin kanssa, Feikki sekä Allu oli kentällä mukana. Jokaisen koiran harjoitus oli hieman alavireinen.

Lyyran juoksu häiritsi poikien keskittymistä, joskin Allulle saatiin koulutuksellisesti onnistuneet harjoitukset Nauru Feikillekin ok treeni, voimaa olisi toivonut enemmän. Lillin treenaamista haittasi nartun juuri loppunut juoksu. Mutta kun Caby alkoikin kuormittamaan/vaatimaan tekemistä koiralta, Lilliin tulikin tekemisen meininkiä. Niin kuormitettavuutta on rakennettava kaikille koirille jos haluaa niitä kouluttaa.

Illalla tehtiin Feikille purutreenit, Jogin ohjeita noudattaen, Jukka maalimiehenä. Hyvä harjoitus mistä voidaan jatkaa, Lyyran juoksu häiritsee. Yöllä Feikki oli jälleen murtautunut ulos häkistään, aiheuttaen kaaosta pihalla samoin kuin sisällä talossa Cool

Vko vielä niin se juoksu on ohi. Ja sitten saapuu rauha sekä tasapaino Kolan kylälle. Illalla tottistelua KaKojen kentällä. Saapa kattoo miten harjoitukset menee, kun häiriöhajut jää kotiin.