Työelämään palaaminen on hieman tahkeaa, mutta eiköhän tämänkin pääse pian täyteen vauhtiin.

Maanantai iltana tottisteltiin, pentujakin oli mukana ja ruualla niitä pyöriteltiin pitkin kenttää. Feikki ja Allu oli erittäin hyviä, ainakin mun mielestä Silmänisku eikun eteenpäin harjoituksissa. Lyyra jää hieman jäkittämään, mutta kun ei ymmärrä niin tarttee varmaan vääntää rautalangasta. Intoa ei ainakaan puutu.

Arja ja Flickakin kävivät hakemassa lisää koulutus ohjeita, samoin Riikka ja Ira. Molemmat koirat on koulutettavissa, samoin ohjaajat. Tsemppiä harjoituksiin.

Tiistaina nurmikon leikkuuta, 3 kpl pentujälkiä omille. Jukka teki Nallelle sekä Rekulle, Nalle oli aivan mielettömän hyvä, nenän toiminta kuului selvästi ja vaikka pitkä heinä meinasi tehdä seinää askelten väliin pentu työnsi rytmikkäästi nenän läpi seuraavaan tehtävään. Rekulle ei ole tehty jälkeä aiemmin, paitsi pari ruutua. Alku oli varsin vaikeaa, koira pyöri ja vinkui sekä ryntäili joka suuntaan. Sitten tuli passiivi vaihe, 5 min seisoskelun jälkeen saatiin koira vaivihkaa aktiiviseksi ja loppu jälki meni kuin raiteilla. Erittäin voimakkaasti ja rauhallisesti työskentelevä koiruus. Cool

Tein Pikille myöskin n. 40 askelta pitkän jäljen, mikä oli sitten 5 askelta liian pitkä. Eli 35 askeleeseen saakka koira ajoi erinomaisesti, kanta-kärki-askel vaihto-kanta- kärki. Mutta lopun pienestä härdellistä huolimatta erinomaista työskentelyä.

Tuula ja Winnie tulivat harjoittelemaan rahkeuskoetta varten. Winnie väläyttelee välillä varsin mallikasta toimintaa, mutta välillä on ihan kuutamolla. Kenan kanssa harjoitukset olivat olleet kuulemma erittäin hyviä, eikä mitään epävarmuuksia ilmaantunut.

Väliajalla tein Feikille hieman tottista ja piilonkiertoja. Oli 5-vaille etten lähtenyt Fn härdelli pyöritykseen mukaan, mutta sain hillittyä itseni ja sitäkautta erinomaisen harjoituksen loppujen lopuksi.

Tänään sitten lisää jälkeä  ja tottista, ja vähän purujankin Jannen kanssa.

TULOSSA!!! TOTTELEVAISUUS VKL 5.-6.9.09. 20,-/PVÄ TAI 35,-/ VKL koiran kanssa tai ilman.

SITOVAT ILMOITTAUTUMISET EIJALLE 24.8.09 MENNESSÄ.

HARJOITUSKOIRAKOITA 15 KPL/PVÄ JA KUUNTELUOPPILAITA RAJOITTAMATTOMASTI.