malinois narttu Red Supersonic Booster "Joku" oli Seinäjoen kv-näyttelyssä ROP ja ROP-veteraani, 10,5 vuoden iässä tämä on erittäin hieno meriitti. Tietty geeniperimässäkin tämä iäkkäänä menestyminen kulkee, Jokun emän isä Tuulilaukan Armonton menestyi aikanaan vielä veteraani iässä, samoin Jokun isä Taikatalven Ablaze kera siskonsa ovat niittäneet menestystä vielä 13 vuotiaanakin!

Saimme myöskin Feikin kanssa(VIHDOINKIN) hyväksytyn tuloksen VPG2. Koe suoritettiin Forssassa, eli 1500 km kannatti ajella, koe aamu "valkeni" kevyessä tuulessa (25m/s) ja pientä "tihku sadetta" ilmassa.

- Jälki kulki 97 (KIITOS OUTI neuvoista ja KAIKKI jälkiä tallanneet)

-tottelevaisuus 81, paikallamakuu meni paikalla istumisena, A-esteen oli joku käynyt nostamassa edellisestä harjoituksesta ylitsepääsemättömäksi ja eteen menostakin oli ohjaaja unohtanut jättää patukan

- purut 84, piilonkierrot 2x 3piilo, 1x 4 piilo, 0x 5piilo ->suoraan 6-piilolle -> suoraan hihaan kiinni, irrotus itsenäisesti ennen kuin ohjaaja ennätti paikalle. Piilon kierto hässäkässä erinäinen määrä käskyjä. Eli muu suoritus ei paskempi vaikka itse sanonkin :D ja kaiken lisäksi Feikki JYRÄSI läpi pitkän liikkeen kuormasta. Kiitos Hannu Vasarainen ja Hessu Saranpää viimeistely harjoituksista. Mega KIITOS Kenneth Bast ja muutkin maalimiehet matkanvarrella kaikesta avustanne.

Ja tietenkin SUURIN KIITOS rakas mieheni Jukka, kaikesta avusta ja tuesta, vaikka aina ei ole ollut helppoa. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Normaali mali = normaalit treeni kuviot ;D muilla on sitten normaalia heikommat koirat.