Viikonloppuna siivoskeltiin niin pihaa kuin navetan sisätiloja, tää oli Jukan hommaa kokonaan.

Jarmo ja Marina kävivät pyörähtämässä lauantaina, kiitos kukista sekä siivousavusta. Rekku lähti yökylään ja ottamaan tuntumaa kaupunki elämään, oli ollut varsin kasvattava kokemus.

Lauantaina tehtiin Siirille jälki, filmipurkit maahan piilotettuina. Hienosti typsy työsti jälkeä, keskittyneesti ja juuri oikeassa vietti tasossa. Nyt vain systemaattisesti jatketaan, näyttäisi olevan oikea juttu Siirille.

Sunnuntaina käytiin Kokkolassa äitienpvä kahvitteluilla, samalla haettiin Rekku kyläilemästä. Piki oli myös mukana ja käytiin poikien kanssa rauniksella, mikään ei poikien menoa hidastanut Nauru.  Illalla tehtiin jäljet, Feikki oli jossain muualla kuin jäljellä, puolivälissä vasta alkoi työskentelemään vain jälkeä. Allu oli SUPER!!!

Illemmalla tehtiin vielä purut, molemmat pojat olivat TODELLA vahvoja ja pysyivät haukkutyöskentelyssä alueella kokoajan. Nauru pieni paussi on tehnyt hyvää.

Samalla kävi ulkopuolinen treenaaja, Jukka työsti koiraa, Eija ohjasi ohjaajaa ohjaamaan koiraansa oikein ja harmoonisesti puruharjoitteen aikana. Ja heti oli nähtävissä miten koirankin työskentelyhalu ohjaajaa kohtaan parani, vinkuminen/vuotaminen väheni ja otteet parani.

Onnittelut täälläkin palstalla, Belgianpaimenkoirien MM-kisoissa mielettömiin mitalisuorituksiin yltäneet koirakot, tokossa- agilityssä - mondioringissä - ipossa.