Viikolla olemme tehneet Allulle tottelevaisuutta maalimiehen läsnäollessa kentällä. Eilen sitten tiukkaa käskytystä, ilman sen enempää valmistelua, maahan-tänne-sivulle-seuraa. Jumpe miten se koira toimi, nopeat siirtymiset ja erinomainen kontakti sekä paikka!!

Feikki jäi hieman vähemmälle, lähinnä su aamuna pääsi esimerkkikoirana tekemään perusasentoa ja pienesti seuraamista. Muutama muukin pieni esim. mm. kosketuspisteistä tehtiin. Ja palkaksi narupallo, minkä kanssa pitikin sitten ihan omaa kivaa Nauru

Mustiaisille su iltana pienesti perusasento harjoitusta, ei ollut apparia joten täytyi tarkkaan miettiä minkäverran pystyy tehdä.

La-su olin Kannuksessa, Hukkarulla-leirillä, kouluttajana. Kiitos mukavalle ja asiasta kiinnostuneelle porukalle, mukavia päiviä. Jäljellä ja tottelevaisuudessa, pyrin antamaan työkaluja jatko harjoituksiin kotona, tulihan siinä kertoiltua omia koulutusmetodeja. Tässä ongelmana on ettei harjoituksille ole jatkuvuutta ellei treenee meidän kanssa. Koulutus ideologiamme on viimeisten vuosien aikana kehittynyt/edistynyt niin ettei ilman yhteistyötä hommalle ole jatkuvuutta. Käymmehän itsekin kouluttautumassa ainakun se on mahdollista ja yhteistyötä tehdään samaa ideologiaa käyttävien kanssa.

Viikonlopun parhaimpiin hetkiin kuuluu ehdottomasti saamani positiivinen palaute SM-viesti hopeamitalisteilta. Teimme aiemmin pari tottelevaisuus harjoitusta, joista erinomainen ohjaaja otti opikseen, ja näin ollen palkkana mitali sekä koiran KVA Suomen Mestaruus kilpailussa.

ONNITTELUT UPEASTA TULOKSESTA!!!

gn Dunedain von der Simmeringer Haide ja Tanja Siniluoto & Terhi Isosomppi 

Tällaisesta saa puhtia ja motivaatiota auttaa hyviä koirakoita jatkossakin Cool