Kaikenlaista on tapahtunut.

Feikin kanssa käytiin Saksassa hakemassa lisää ohjausta sekä oppia, niin tottelevaisuuteen kuin suojeluun. Koutsina Jogi Zank, matkaseurana Ninni Stenhäll, Martina Matikainen, Tiina Laine ja Päivi Ollikka. Mahtava reissu, ensi keväänä olis tarkoitus olla 2 vkoa.

Treenejä on ollut Perhon maneesissä lähes kokoajan, Kalajoella käytiin treenailemassa pääsiäisenä ja eiköhän tässä pikkuhiljaa siirrytä ulkokauteen kaikilla osa-alueilla.

SPKLn MM-maalimies -päiville osallistun Feikin kanssa. Päästään tekemään erilaisten, ja vieraiden, maalimiesten kanssa harjoituksia.

Pari tottis seminaaria on tiedossa, muilla paikkakunnilla. Kaustisen suunnalla treenit jatkunevat sitten KaKojen kentällä, omalla treenivuorolla, kunhan se kenttä on sulanut ja kuivunut. Muita kursseja ei tällä hetkellä ole tiedossa.

Musti tuli sitten kuitenkin takaisin, puuhastellaan ja katsellaan josko se uusi koti löytyis jossain vaiheessa. Väitettyä arkuutta taikka epävarmuutta emme ole vielä onnistuneet koirassa havaitsemaan. Toimintakykyinen ja uusiin paikkoihin rohkeasti menevä koira. Ei ole agressiivinen vieraille, mutta jos Mustilla on parempaa tekemistä ei vieraat edes kiinnosta