On koulutettu pentujälkeä, omille ja vieraille. Omat pennelit imuttaa jo varsin pitkää jälkeä, ja vietti on KOVA. Tottisohjeistusta SM-kisoihin valmistautuvalle ohjaajalle koiransa kanssa. Hmmm... kun ohjaaja TIETÄÄ mitä tekee ja sitä kautta on selkeä sekä mahdollistaa koiran työskentelyn jää mm. ääntely pois Cool.  Feikki esitteli jälleen varsin mallikasta seuraamista, eikä aiempana tapahtuneesta konfliktista ole muistoakaan. Näin se homma etenee, kun on harmonia, molemmin puolinen kunnioitus ja koiranlukutaito kunnossa.

Edelleen jaksan ihmetellä millä kivikaudella useat pk- ja toko porukat edelleen toimii koiransa kanssa, puhumattakaan kentillä järjestettävistä yleisistä harjoituksista. Kun tietoa on tarjolla mutta ei vaivauduta ottamaan asioista selvää. Tietoa tulee ovista ja ikkunoista, mutta kun näin on tehty jo 20 vuotta niin näillä jatketaan, vaikka nähdään ettei tuloksia tule. Koirat taantuu siinä vaiheessa, kun pitäisi koulutustasoa ylläpitää sekä päästä niihin OIKEISIIN kisoihin. Herätkää ihmiset!! Huuto Miten voi KOULUTTAA koiraansa, jos kysyttyäessä "miksi teit noin?" vastaus on "En tiedä".

No niin, työsarkaa riittää. Onneksi on edelleen niitä ohjaajia, jotka kykenevät ottamaan vastaan ohjeita ja sisäistävät annetut ohjeet. Eivätkä härvää suuntaan ja toiseen. Miten se menikään, kun kumarrat toisaalle, näytät p****että toisaalle ja sitten tehdään tuo sama asia vielä toisinpäin. Tieto lisää tuskaa, kukaan muu kuin ihminen itse voi poistaa sen tuskan eli korjata tekemäänsä virhettä.

Tehdään hyviä, ja koiralle koulutuksellisia, harjoituksia. Nauru