Alku vko tosiaan kotona treenatessa, ke iltana Fiatin keula kohti Lehtimäkeä SPLn leirille. Ninnin ehdotuksesta lähdettiin turistina paikalle.

Vimpelissä ensimmäinen pysähdys; Tottista Riikan ja Iran, Janin ja Karan sekä Moskun kanssa, samalle tein myös Feikille ja Allulle harjoitukset. Muille uusi kenttä, Janille ja koirille kotikenttä, antoi lisää koulutukseen aihetta. Hyvin meni, samoin oli mukava nähdä erityisesti Moskun osaamistaso, nyt tiedän mitä siltä voi vaatia muuallakin. Jani on tehnyt hienoa työtä koiriensa kanssa.

Saavuin Lehtimäelle, koirien pikainen ulkoiluttaminen ja sitten maneesiin odottamaan harjoitusten alkamista. Hannu V. tekikin Feikille ja Allulle 4 puruharjoitukset ke ilta-pe aamu välisenä aikana. Ja ne harjoitukset oli AIVAN SAIRAAN HYVIÄ!!! Kiitos Hannu! Pusu lähes puolentoista kuukauden tauon jälkeen koiria saatiin taasen aimo harppaus eteenpäin, seuraavaa tapaamista odotan jo kuumeisesti.

Ninnin kanssa tottistelua, 4 harjoitukset molemmille omille koirilla ja saman verran Lenille. Kiitos Ninni kullanarvoisista vinkeistä sekä huomioista, erityisesti liimajalka lähti toimimaan ja on varmasti tämänhetken tärkein koulutusasia Nauru. Hieno fiilis kaikenkaikkiaan treenaamisesta. Mukavaa on myös saada ulkopuolisilta palautetta oman koiran edistymisestä. Mukavaa, kun muutkin huomaa että töitä on tehty.

Mukavat pari pvää vierähti leirillä, tuttujen kanssa turistessa ja nestetasapainoillessa Silmänisku Kiitos SPL leirityöryhmälle tämänkin vuoden tapahtumasta. Ensi vuonnakaan ei voi jäädä pois.

Onnittelut uusille pätevöidyille SPL- maalimiehille! Hannu Lilljegren, Tero Kaikkonen ja Jukka Airas.