Viikonloppu ja alku vko on väännetty tottista sekä jälkeä, Winnietä Jukka on treenannut päänäyttelyn rohkeuskokeeseen.

Tottiksessa tulee mehtavia onnistumisia, tarkoittaa sitä että joka harjoituksessa koira kehittyy ja sen koulutus etenee.

Riikka ja Ira, on sitten väännetty rautakangesta koiralle mitä tehdään ja miksi tehdää ja mitä ei kannata tehdä.Eilen sitten palkintona koiran mielettömän hyvä keskittyminen sekä aktiivisuus ohjaajaa kohtaan. Cool Vähänkö olen ylpeä tytöistä.

Jukka ja Lyyra, koiraa on nopeassa tahdissa saatu eteenpäin, yleinen ongelma ohjaaja laahaa hieman jäljessä, mutta vain hieman. Tottis ja jälki on mahtavalla tolalla, huomioiden että koko viime vuosi jäi välistä Jukan selkä ongelman takia. Koira on sairaan hyvä.

Jani + Kara sekä Mosku, Jani on tehnyt paljon hyvää työtä koiriensa kanssa. Askel kerrallaan niitäkin saadaan vietyä eteenpäin, joka harjoituksessa tulee etenemistä. Hienoa!! Nauru

Caby ja Lilli, Lillin jälkityöskentely on aivan mahtavaa. Tottis polkee hieman paikallaan, mutta jatketaan lomareissun jälkeen. Koira on koulutettavissa, ja ohjaajakin on vielä ihan kehityskelpoinen Silmänisku

Oivi + Luka, töitä töitä ja töitä. Lopussa kiitos seisoo. Marko ja Demi, kun ohjaaja on rauhallinen sekä selkeä tekee koira täydellistä työtä. Viettiä sekä voimaa löytyy.

Feikki ja Allu on erittäin miellyttäviä koulutettavia, tottiksessa löytyy voimaa sekä työskentely halua. Jäljellä viettiä ja koulutettavuutta. Lottovoitto, 7 oikein, niin pääsis vielä tehokkaammin kouluttamaan.

Pentujakin on pyöriteltyä. Vietikkäitä, yhteistyöhaluisia ja koulutettavia pentuja. Pikille tein tänään 6 jälkiharjoitusta. Viettiä löytyy, emältä peritty, mikä aiheuttaa tiettyjä ongelmia, mutta rauhallisella ohjauksella koira edistyi harppauksilla tämän päivän harjoituksissa.

Koiran koulutus on erittäin mukavaa, kun on hyvät koirat, hyvä porukka ympärillä ja tietoa/taitoa mitä/miten viedään eteenpäin. Tämä tieto taito olisi muillekin tarjolla, jos vaan kelpaisi. ViatonKlink Klink (raha)