Perjantaina tehtiin pennuille jäljet, erinomaisesti meni. Viettiä löytyy, edelleen ohjattavuutta ja koulutettavuutta.

Janne ja Oskari tulivat treenaamaan puruja, Arpan harjoitukset etenevät hienosti. Oskari kehittyy ohjaajana Wiidan kanssa, luottamuksen saavuttamiseen on kuitenkin vielä jonkinverran matkaa. Suunta on oikea.

Lauantai aamuna lähdimme Kokkolaan työasioissa, samalla reissulla kävimme katsomassa Kokkolan Cupin turnausta, missä pelasi erityisryhmät ja Pekka, GBK Tigersin kaksi joukkuetta. Pekan joukkue hävisi niukasti maalilla 2 peliä, 1 joukkue voitti omat pelinsä murskaavalla maalierolla.

Illalla kävimme uittamassa pennut, pikku mustat olivat kaikkein haluttomampia kastelemaan itsensä, mutta pienellä huijauksella nekin kastelivat nahkansa. Harmaat on varsinaisia uimamaistereita ja nauttivatkin silmin nähden vedestä. Riikka ja Ira tuli tottistelemaan, tein itsekin Feikille ja Allulle harjoitukset. Koulutukset etenee ja koirat oppii, noniin sen takiahan niitä koulutetaan.

Sunnuntain harjoitukset on jo alkaneet, tein pennuille,3lle, tottista aamu ruuan yhteydessä. Kova nälkä vaikeutti keskittymistä, mutta sain pennelit oikeaan mielentilaan ja näin ollen keskittymään lyhyeen harjoitusosaan. Tänään tulee vielä jäljestysharjoituksia, 1 koulutukseen osallistuva lapinkoira, ja illemmalla ainakin tottelevaisuutta vielä.