Eilen illalla käytiin porukalla tottistelemassa, jokainen teki koiralleen vähintään 2 kierrosta. Uutena asiana (tarkennuksena) vaadittiin ohjaajalta parmepaa keskittymistä omaan tekemiseen, jotta saatiin myös koiralle selkeämpää merkkausta suoritukseen.

Ja kaikkien koirat parani, sekä säteilivät, kun vihdoinkin ohjaajan toiminta on koiralle selkeää. Kuitenkaan unohtamatta, että kokoajan koiraltakin vaadittiin keskittymsitä ohjaajaan.

Näillä jatketaan,jatkaminen on helppoa, kun on selkeä näkemys tulevasta suorituksesta, sekä juuri päivitetty koulutustietämystä kuinka se 100 pisteen-tottis rakennetaan palanen palaselta. Ei tarvitse arvuutella jatkoa, eikä jää puuttumaan osioita.

Itselläkin oli erittäin onnistuneet harjoitukset kun Lyyra jäi kotiin haisemaan Silmänisku. Feikki teki jälleen erittäin voimakasta sekä keskittynyttä tottelevaisuutta, parasta tässä on, vaikkei itse näe sen tuntee kun koira työskentelee. Allukin tekee erittäin hyvää tottelevaisuutta, ja liikkeelle lähdöt on parantuneet monta asteikkoa.

Kesälomaa odotellessa itselläkin treenivietti kasvaa, tottista ja jälkeä pääsen tekemään jokapvä aamulla ja illalla. YES!!

Tehdään parempia harjoituksia!! treeni-iloa sekä -intoa!