Myymälä jutska on otettu erittäin positiivisesti vastaan, eli asiakkaita on käynyt ihan mukavasti.

Koiruleita on kouluteltu, omien kanssa olin Helsingin suunnalla varjeluskunta harjoituksissa. Kiitos Ninni ja Hannu V. Erinomaisia harjoituksia saatiin tehtyä, Feikille on koe paikka varattu. Allullekin sitä sais varmaan suunnitella, jotta ohjaajan motivaatio tottitreeneihin paranisi. Musti poikakin kävi haistelemassa etelä-suomen ilmaa ja vähän säämiskää repimässä, Ninnin ja Hannun kanssa.

Mustilla on syntymälahjana syvä, rauhallinen puruote, emältä peritty luontainen kanavointi ja vastustaminen poispäin. Siitä on hyvä jatkaa :D EI hauku, eli ei löydy saalisturhaumaa... hyvin istuu tähän minun muuhunkin koiralaumaan.

Tottis- ja purujuttuja on koulutultu myös muille koirakoille, erinomaisesti ovat edenneet ja ko. henkilöiden kanssa on mukava tehdä yhteistyötä kun yhteistyö ja -ymmärrys on olemassa. Jatketaan samaan malliin. Tottikset pyörii maanantaisin KaKojen kentällä niin kauan kuin luonnon valoa riittää. Sitten täytyy miettiä uudet treenitajat ja -paikat. Purujutuissa ei muutoksia, jos haluaa jotain kysyä  treeneistä, niin yhteys Jukkaan.

Erinäisiä koulutussessioita on tulossa, niistä sitten myöhemmällä lisää.

Oikein hyviä treenejä, kaikille palstaa seuraaville!!